Exterior Birds View Final 4 K result

Costa Rica

"Casa Padang"

Casa Padang staat op een kavel van 1.566m² en biedt een 180-graden uitzicht over de vallei en de Stille Oceaan.

Deze luxe villa is ontworpen door Charly Wittock en straalt een Balinese stijl uit waar buiten- en binnenleven in elkaar overlopen. 

U heeft de mogelijkheid om aanpassingen te maken en het ontwerp te personaliseren, zodat deze villa 100% aan uw persoonlijke wensen voldoet. Casa Padang wordt momenteel verkocht als een villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers, maar kan op eenvoudige wijze worden teruggebracht tot een villa met 3 slaapkamers als de klant daar de voorkeur aan geeft. De yoga/fitnessruimte, het overloopzwembad, de vuurplaats, de enorme overdekte terrassen, de ultramoderne keuken en alle houten elementen in dit huis maken van deze villa een opportuniteit, zeker als u de kwaliteit van de afwerking, het oceaanzicht en de toplocatie in aanmerking neemt.

Casa Padang ligt op 100 meter van de riviermonding en het witte zandstrand van Tamarindo. Deze villa met zeezicht heeft uitzicht vanaf Langosta over de monding van Tamarindo tot aan het nationale park Las Baulas in Playa Grande.

Het condominium ligt op slechts 5 minuten van het regionale vliegveld van Tamarindo en een uur van het internationale vliegveld van Liberia.

Neem contact met ons op

Wenst u nog meer informatie of heeft u gewoon nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.
Info