3746001653000019468

Knokke Duinbergen

"Pierlala South"

Pierlala is een unieke nieuwbouw residentie bestaande uit 2 appartementsblokken met frontaal zeezicht (Pierlala North) of zuidgerichte appartementen met weidse zichten over Duinbergen (Pierlala South). Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of naar een tweede verblijf, Pierlala biedt je alles wat u nodig heeft om maximaal te genieten.

De ruime leefruimtes baden in het licht en zijn optimaal ingericht, dankzij een uiterst doordachte indeling. Het moderne interieur is ultrafijn afgewerkt, met veel oog voor detail en aandacht voor comfort. De minimalistische glazen balkonbalustrade zorgt voor een naadloze connectie met het polderlandschap of strand. Zo krijgt het geheel een extra dimensie en bent u altijd door de natuur omringd.

U kan kiezen uit 1, 2 of 3 slaapkamers in beide gebouwen. In Pierlala North zijn er zelf appartementen met 4 of 5 slaapkamers beschikbaar. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor onze duplex met of zonder mezzanine.

Dankzij de uitstekende oriëntatie en fenomenale ligging op de zeedijk en de Patriottenstraat, geniet je altijd van een stralend zonnetje en een adembenemend zicht. De residentie ligt vlakbij het recent vernieuwde en weelderig groene Directeur-Generaal Willemspark, op wandel- en fietsafstand van het centrum van Duinbergen en Knokke. Het zonnigste plekje op de zeedijk, in een landschap dat je op je wenken bedient. Of je nu graag de rust of het bruisende stadsleven opzoekt, hier vind je alles binnen handbereik. Gastronomische restaurants, stijlvolle boetiekjes, bakker, slager, supermarkt en een waaier aan recreatiemogelijkheden. Pierlala overtreft je verwachtingen en biedt je alles voor een unieke levensstijl.

Neem contact met ons op

Wenst u nog meer informatie of heeft u gewoon nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.
Info