01 Render Exterior Final Updated 4 K result

Costa Rica

"Uluwatu"

Het project "Uluwatu" in Tamarindo, Costa Rica, is een exclusieve ontwikkeling van luxe villa's die ontworpen zijn voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van modern comfort en natuurlijke schoonheid. Gelegen in het hart van Tamarindo, een van de meest populaire kustplaatsen van Costa Rica, biedt "Uluwatu" een serene en schilderachtige omgeving, omgeven door weelderige groene heuvels en een spectaculair uitzicht op de Stille Oceaan.

De villa's te koop in het project "Uluwatu" belichamen luxe en comfort te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid. Deze exclusieve woningen bieden moderne architectuur, ruime open leefruimtes, en hoogwaardige afwerkingen. Elke villa beschikt over grote ramen en terrassen die een panoramisch uitzicht op de oceaan en/of de omliggende tropische landschappen bieden. Met privézwembaden, aangelegde tuinen en eigentijdse interieurs zijn de villa's ontworpen om een gevoel van rust en verfijning te creëren. Gelegen op een steenworp afstand van de prachtige stranden van Tamarindo, combineren deze woningen de sereniteit van een afgelegen toevluchtsoord met de gemakken van nabijgelegen winkels, restaurants en recreatieve activiteiten.

De villa's variëren in grootte en indeling, maar allemaal zijn ze voorzien van luxueuze afwerkingen en moderne voorzieningen.

Heden worden er 4 villa's te koop aangeboden:

    - Casa Maui

    - Casa Padang

    - Casa Wayan

    - Casa Halaman

Contacteer ons voor meer informatie en het inzien van de bouwplannen van het project.

Het project "Uluwatu" is gelegen in Tamarindo, een pittoresk kuststadje aan de Pacifische kust van Costa Rica. Tamarindo, gelegen in de provincie Guanacaste, staat bekend om zijn prachtige stranden, weelderige natuur en levendige surfscene. "Uluwatu" bevindt zich op een strategische locatie die zowel rust als gemakkelijke toegang tot het bruisende centrum van Tamarindo biedt. Het project ligt te midden van tropische vegetatie, met adembenemende uitzichten over de oceaan en de omliggende heuvels. Deze locatie biedt de perfecte balans tussen serene, natuurlijke schoonheid en de dynamische levensstijl van een populaire toeristische bestemming.

Neem contact met ons op

Wenst u nog meer informatie of heeft u gewoon nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.
Info